Menu

Workshopy prvej pomoci pre psov cover

Workshopy prvej pomoci pre psov

Nápad na Workshopy prvej pomoci pre psov prišiel spontánne. Najprv prebiehali online formou ako Webináre a neskôr som pochopila, že je lepšie ľuďom prakticky ukázať ako zvládať jednotlivé stavy, vyžadujúce si okamžitý zásah.

Nápad na Workshopy prvej pomoci pre psov prišiel spontánne. Najprv prebiehali online formou ako Webináre a neskôr som pochopila, že je lepšie ľuďom prakticky ukázať ako zvládať jednotlivé stavy, vyžadujúce si okamžitý zásah.

Momentálne sa naše workshopy tešia veľkej popularite v rôznych mestách po Slovensku. V pláne na rok 2024 sú aj mestá v Českej Republike.

pes

Každý workshop prebieha v príjemnom prostredí pet friendly kaviarní alebo výcvikových centier. Na workshope je vytvorený ranný blok pre teoretické znalosti a v poobednom bloku je priestor na praktické znalosti s modelovými psami, na ktorých si účastník môže vyskúšať rôzne techniky, ktoré sa naučil v rannom bloku.

Vlastné psy účastníkov sa bohužiaľ zúčastniť nemôžu. Jedine ak by Váš pes bol výborný modelový pes aj pre ostatných uchádzačov, vieme sa individuálne dohodnúť na tom, že Váš psík bude súčasťou praktickej časti po splnení prísnejších kritérií.

Samozrejme počas celého dňa je k dispozícii občerstvenie. Obedy sú zostavené podľa priestoru, kde sa workshop koná a podľa ponuky kaviarne alebo reštaurácie.

workshop
Workshop má 3 časti

1. Fyziológia psa

Aby sme rozpoznali, keď sa so psom niečo deje, je dôležité dobre poznať jeho fyziológiu. To znamená, ako to u psa funguje ak je všetko v poriadku. Iba dobrá znalosť fyziológie psa nám pomôže čo najskôr odhaliť, ak už niečo nefunguje ako by malo.

2. Najčastejšie problémy

Tieto problémy postretnú takmer každého psa počas života. Preto je vhodné aby sa majitelia naučili zvládať tieto jednoduché problémy ako je zvracanie, hnačka, bodnutie hmyzom, ľahké zranenia a iné.

3. Život ohrozujúce stavy

Posledná a najväčšia časť je venovaná život ohrozujúcim stavom. Väčšina týchto stavov záleží na tom ako edukovaný majiteľ je, ako zvláda techniky prvej pomoci a ako dobre má vybavenú lekárničku.

Na konci workshopu obdrží každý účastník Certifikát o absolvovaní kurzu. Počas celej doby konania workshopu.

workshop

Ak máš záujem, príď medzi nás a zaži neopakovateľnú atmosféru a nauč sa množstvo nových vecí. Po celú dobu som k dispozícii ja osobne MVDr. Mária Poláčková.

Termíny a cena je vždy uvedená v prihlasovacom formulári v sekcii Kalendár akcií na stránke.

Storno semináru je akceptovateľné do 5 dní pred začatím workshopu a bude Vám vrátená plná (100%) suma. Ak je to menej ako 4 dni pred začatím workshopu suma prepadá v prospech organizárora ale môžete nahlásiť náhradu za svoju účasť iným účastníkom.

Budem sa na Vás tešiť. Som rada, že mi dávate priestor robiť veterinu INAK a naučiť Vás ako môžete vy zachrániť život svojmu psovi.